Online bijeenkomst Samen Meten

Op woensdag 24 februari organiseert Samen Meten van het RIVM opnieuw een bijeenkomst voor burgerwetenschappers die zelf meten in hun leefomgeving of hierin geïnteresseerd zijn. De bijeenkomst is deze keer uiteraard online en zal woensdag avond zijn van 19:00 tot 21:30.

Het programma bestaat uit een gezamenlijke sessie, waarin o.a. aandacht zal zijn voor de kalibratie van sensormetingen, het vernieuwde Samen Meten Dataportaal en de Samen Analyseren Tool. Daarna kunnen deelnemers kiezen uit twee parallelle sessies waarin burgerwetenschappers en meetinitiatieven aan het woord komen over o.a. het meten van luchtkwaliteit rond intensieve veehouderij, de dynamiek in en rond citizen science communities, houtrookmetingen en het meten van geluid. Tot slot is er een gezamenlijke afsluiting met ruimte voor vragen en suggesties van de deelnemers.

Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden, graag uiterlijk maandag 22 feb.
Aanmeldformulier Samen Meten bijeenkomst 24 feb 2021
Meer informatie over het programma en de link om deel te nemen volgen per mail na aanmelding.

We kijken uit naar een interessante bijeenkomst met uitwisseling van kennis en ervaring!

Komen de video’s van de plenaire voordrachten en de twee paralelle deelsessie binnenkort online ?

Beste Walter,

Wat betreft de plenaire sessies zullen de opnames inderdaad binnenkort online komen te staan. Dat zal dan ook in een nieuwsbericht worden gemeld.
Wat betreft de deelsessies zijn er geen opnames gemaakt, maar de slides van die presentaties kunt u al terugvinden op https://www.samenmetenaanluchtkwaliteit.nl/online-bijeenkomst-Samen-Meten-2021.

Groeten,

Team Samen Meten